Varuh človekovih pravic

Varuh

ČP

Varuhinja v ponedeljek slavnostna govorka ob podelitvi certifikatov Družinam prijazna podjetja

Varuhinja človekovih pravic dr. Zdenka Čebašek-Travnik se bo v ponedeljek, 14. 5., ob 11. uri v Cankarjevem domu kot ena od slavnostnih govorcev udeležila svečane podelitve certifikatov Družini prijazno podjetje.
 
Poleg varuhinje bosta dan pred mednarodnim dnevom družine o pomenu aktivnega in pozitivnega odnosa do starševstva na delovnem mestu govorila še ministrica za delo, družino in socialne zadeve Marjeta Cotman in Peter Frankl, direktor in glavni in odgovorni urednik časnika Finance.

Podelitev certifikatov se bo začela ob 11. uri in bo potekala v Kosovelovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani (vhod iz podhoda Maximarket).
Uro pred uradni začetkom svečane podelitve, ob 10. uri, bodo snovalci in izvajalci projekta na novinarski konferenci v Drugem preddverju Cankarjevega doma v Ljubljani predstavili podrobnosti in rezultate projekta. V certificiranje, ki je med januarjem in aprilom 2007 v Sloveniji potekalo prvič, se je vključilo 33 slovenskih organizacij, ki skupno zaposlujejo skoraj 20.000 zaposlenih.

Natisni: